Når det kommer til valg af opbevaring af dæk, så kan alle rum i teorien være gode nok, men det er klart, at nogle steder er bedre end andre, når vi snakker om dækopbevaring.

Det skyldes især, at du skal have styr på følgende punkter:

  • Køligt rum.
  • God ventilation.
  • Ingen direkte sollys.

Se de bedste råd der findes omkring dækopbevaring (opbevaring af sommerdæk og vinterdæk)

Hvis du overholder disse tre punkter, så har du et relativt godt rum til dækopbevaring, så det er klart det, som du skal gå efter.

Det helt store problem er, at det kan være svært at finde netop det rum i din bolig. For det udelukker de rum, som du ofte bruger til opbevaring som primært er loftet og kælderen. Derfor skal du i stedet fokusere på rum, hvor du får en mere behagelig temperatur. I din kælder bliver det ofte for koldt for derefter at blive meget varmt. På dit loft bliver det meget varmt, når solen bager på dit tag. Derfor anbefaler vi aldrig, at du benytter loftet.

Hvad ville være godt i min bolig?

Det er svært at sige, om du har et godt rum til dækopbevaring i dit hjem. Ofte er svaret nej. Ikke fordi du ikke har et rum, hvor du ville passe fint på dine dæk. Men mere fordi du ikke ønkser at benytte netop de rum.

Du har næppe lyst til at bruge din stue, soveværelset eller børneværelset på at dækopbevaring. Så det kan være svært at vide, hvad du så skal gøre. Hvis du vælger kælderen, kan du pakke dine dæk ned i en stor pose. Det er vigtigt, at du pakker dem ned enkeltvis og meget tæt. På den måde undgår du, at der kommer en masse luft ind til dine dæk og på den måde er kælderen ikke det værste valg. Det gør ingen forskel, om vi taler om sommerdæk eller vinterdæk.

Men det kan være, at du har en meget fugtig kælder, eller måske har du ingen kælder. Her kan du overveje et eksterns opbevaringsrum.

Overvej et opbevaringsrum

Den helt store fordel ved et ekstern opbevaringsrum til dæk er, at du får et behageligt indeklima og på den måde er du sikker på, at der ikke sker noget med dine dæk.

I dag kan du finde et opbevaringsrum i en lagerhal i stort set alle byer. Om du bor i Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg eller Odense er underordnet.

Hvis du alligevel får et mini lager til dækopbevaring, så kan du også bruge det til andre ting og på den måde ender du med at spare utrolig meget plads i dit hjem. Du kan opbevare alt på et opbevaringsrum, fordi de har et indeklima, som er helt perfekt til alle dine ejendele.

Så du kan få ryddet op i din garderobe eller i dine køkkenskabe. Du har sikkert også alt muligt på loftet, som er begyndt at få en mærkelig lugt. I stedet kan du bruge dit opbevaringsrum. Det er en god løsning, når vi taler dækopbevaring.

Ønsker du bedre rådgivning?

Du kan få rådgivning omkring økonomien for din bil (herunder også bilens dæk), dit hus, din privatøkonomi og meget andet hos Bedre Rådgivning. Se mere om hvordan du kan få rådgivning omkring økonomi, skat, moms og meget andet på hjemmesiden.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder