Det er ikke altid let at finde ud af, hvor du finder det bedste depotrum til erhverv. Nogle gange ender du med at lede i lang tid, fordi du ikke er helt sikker på, hvad det er, at du gerne vil have, eller hvad der er muligt.

Derfor skal du starte med at fokusere på følgende:

  • Hvordan er sikkerheden?
  • Har du mulighed for nedgradering?
  • Hvad er bindingsperioden?
  • Tilbyder de pick & pack?

Som du allerede nu kan se, er der mange områder, som du skal gennem, får du ved, hvor du skal vælge dit næste lagerhotel. Et meget vigtigt område for alle virksomheder er selve placeringen. Der er ret stor forskel på, om du får et lagerrum i Kolding, Hjørring eller Odense, så det er selvfølgelig også værd at tænke over. Pris er et område, men det kan ikke stå alene. Billig og kvalitet skal hænge samme, så du får den lagerløsning, som du leder efter.

Hvad er pick & pack

Du kender måske ikke til pick & pack og det er da heller ikke alle steder, at du har mulighed for det. Det betyder, at de står for hele pakkeforløbet for dig. Så hvis du har en webshop, kan de stå for både at pakke og sende dine pakker ud for dig. Det er en god løsning, hvis du gerne vil oursource alt.

Det er ikke den bedste løsning, hvis du gerne vil bevare kontrol og mange forskellige produkttyper. Her kan det nogle gange ende med at være mere besværligt med sådan en løsning. Ved valg af lagerhotel kan du høre dem, om det er noget, som de tilbyder og hvordan de griber det an.

Drop binding

Noget af det allerbedste, du kan gøre for din virksomhed, er, at du dropper kontrakter, som du ikke kan komme ud med. Der er intet galt med kontrakter i sig selv, da du selvfølgelig også har en kontakt med et lagerhotel om, hvad de dækker for osv.

Vi tænker på lange bindingsperioder, hvor du ikke har nogen fleksibilitet. For en virksomhed er fleksibilitet, for hvis du ender med en lagerløsning, som du ikke kan komme ud af eller op- eller nedgradere til noget andet, så ender du med at skulle finde endnu et sted.

Pludselig kan du ende med en række løsninger i hele byen og det gavner ikke din forretning. Derfor bør du altid vælge et sted, som tilbyder uden binding.

Det øger din fleksibilitet og dermed din mulighed for at tjene flere penge i fremtiden. Du kan let komme ind i gode og dårlige tider. Især de dårlige tider skal du gardere dig med fra starten af ved at tænke et par skridt længere frem.

Hvis du gennemgår disse punkter, inden du vælger dit næste lagerhotel, så er du stillet godt og du burde finde en løsning, som passer perfekt til din virksomhed. På den måde kan du bekymre dig om at skabe vækst i din virksomhed.

Opbevaring af havemøbler, haveredskaber og havemaskiner

I haven har vi mange ting som fylder meget. Det er blandt andet havemøbler, havemaskiner og haveredskaber, som alle bruges når vi er i haven. Enten for at nyde haven og slappe af på terrassen, eller når vi arbejder i haven med at fjerne ukrudt, slå græsset, klippe hækken og meget andet.

Søg mere information om haver her

http://www.cirkelhaverne.dk/

http://gartnerolsen.dk/

http://www.danskpelargoniaselskab.dk/

http://www.nje-planteservice.dk/

http://hadstenhavekreds.dk/

http://www.mb-skovservice.dk/

http://www.danskegronnearealer.dk/


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder