Mange tænker, at de slet ikke har noget plads derhjemme til opmagasinering. Men ofte er det, fordi vi ikke ser muligheder. Fordi hvis du har en garage eller et skur, så har du helt sikkert også plads til opmagasinering. Du har ikke valgt at organisere rummet og derfor tænker du, at du ikke har plads til noget.

Det gode for dig er, at det er let og hurtigt at komme i gang med det. Få står på følgende punkter og så er du allerede noget langt:

  • Benyt pladsen helt op til loftet.
  • Pak så meget i kasser som muligt.
  • Gem ikke unødvendige genstande.
  • Overvej opbevaring et andet sted til lugtfølsomme genstande.

Sådan benytter du hele pladsen

Mange ser det som en selvfølge, at de har benyttet alt deres plads optimalt. I virkeligheden har det sjældent noget på sig. Du skal starte med at tænke over, om din opbevaring i garage/skur går helt op til loftet.

Ofte gider vi ikke gøre det, fordi det er besværligt at få fat i vores ting igen og vi tænker, at kasser går i stykker på den måde. Vi har ret, men det er en anden og en bedre løsning.

Hvis du bygger et reolsystem, hvor der kan være en stor flyttekasse på hver hylde, så kan du bygge helt op til loftet og du benytter dermed alt pladsen. Det er en kæmpe fordel, som du bør udnytte, hvis du har opbevaring i garage/skur. For det giver virkelig meget ekstra plads og du kan enten købe en billig reol eller bygge en selv for få penge.

På samme måde er det en god idé at tænke over, hvad du opbevarer. Det er en kæmpe fordel at have alt pakket ordentligt, så du udnytter alt pladsen i en flyttekasse. Her kan du også overveje, om der er grund til at gemme på alt det tøj, værktøj osv., som du gemmer på. Du bør gennemgå alle flyttekasser min. en gang om året, så du ikke gemmer på unødvendige ting.

Pas på lugtfølsomme genstande

Du skal pakke alt ekstra godt ind, som let tager mod lugte. Det kan være tøj, møbler eller dine dyner. Her kan du overveje, om det er bedre at opbevare dem et andet sted. Det kan være vakuumpakket under din seng, så det ikke fylder så meget. Eller du kan opbevare det et helt andet sted, da der i dag findes masse af eksterne opbevaringsrum.

Opbevaring direkte på sorte betonfliser eller betonfliser i andre farver for den sags skyld, kan være risikabelt, da fugten fra jorden kan trække op gennem fliserne og opfugte det opmagasinerede, hvis der ikke er lavet en korrekt fugtspærre i gulvet under fliserne.

Hvis du vælger opbevaring i garage/skur i dit hjem, om du så bor i Aarhus, Odense eller Kolding er underordnet. Pak alt godt ind. Hvis du har en sofa, skal du pakke den godt ind, så den ikke får adgang til luft og dermed risikerer du heller ikke, at den kommer til at lugte.

Det er den bedste måde at undgå dårlige lugte på. På den måde kan du sagtens benytte opbevaring i garage/skur uden problemer. I sidste ender handler det om at passe på alt, som du ejer.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder