Har du og din virksomhed behov for ekstra plads i en periode? Eller skal I sælge mere specielle varer i en periode såsom fyrværkeri? Så kan I drage stor fordel af at læse med her, da I i dette indlæg får de bedste råd til, hvordan I kan udvide jeres virksomheds plads i en periode, hvis der måtte være behov for dette. Uanset om du driver en virksomhed i byer såsom Kolding, Aarhus, Esbjerg, Odense, Aalborg, Hjørring eller andetsteds i det danske land, vil der som regel komme nogle uforudsete udfordringer, du skal tage dig af.

Her vil du blive præsenteret for en fleksibel, enkel og billig løsning, som oftest er det, du som virksomhedsejer formentlig altid søger efter. Det er nemlig gældende for containerleje, hvor du kan leje en container med et indeklima mindende om et lager, virksomhedens øvrige lokaler osv. På den måde kan du ekspandere din virksomheds kvadratmeter i den periode, hvor der er behov for det. Derigennem undgår du at skulle leje nye lokaler andetsteds, hvilket er forbundet med endnu flere logistiske udfordringer i form af fragt, flytning af arbejdspladser og lignende. Det er altid en fordel at få mere plads så tæt på virksomhedens centrum som overhovedet muligt.

Udvid dit lager midlertidigt med containerleje

Forestiller vi os eksempelvis, at du i en periode har behov for mere plads på dit lager i virksomheden, er en mulighed at leje nye lokaler, således kapaciteten skrues op i denne periode. Dette vil dog give problemer som de nedenstående:

  1. Det er ikke muligt at leje lokaler tæt nok på det nuværende lager
  2. Nye lokaler skal muligvis istandsættes

Begge udfordringer vil stille store krav til din virksomhed i forhold til logistik såvel som for det daglige tidsforbrug i virksomheden, hvilket kan lede til større omkostninger. Derudover skal du også af med lokalerne igen, når det ikke er nødvendigt med den ekstra plads, hvilket er en ufleksibel løsning.

Med containerleje får du derimod en løsning, som gør, at du for billige penge kan få udvidet dit lager i den periode du ønsker, hvorefter containeren vil blive hentet. Det er fleksibelt, hurtigt og billigt, hvormed du undgår at være bundet af lejeperioder, få store logistiske udfordringer osv.

Skal I sælge fyrværkeri? Opbevar det korrekt

Det kan også være, at I er en virksomhed, der op mod en af vinterhalvårets største fester i form af nytårsaften sælger fyrværkeri til lokale borgere. Dette skal naturligvis også lagres tæt på jeres virksomhed, således I kan sælge det, mens det naturligvis også skal opbevares sikkert. Derfor kan det være en fordel med en specifik container til dette i form af fyrværkericontainer, som også er tilgængelig ved containerleje. Med en sådan vil du have containeren til rådighed i den periode, hvor du skal opbevare fyrværkeri sikkert, mens du kan aflevere den efterfølgende.

Der findes også andre containere til specifikke opgaver såsom kølecontainer, frysecontainer, sidedørscontainer, lagercontainer, skibscontainer, 10 fod container og 40 fod container, som alle kan lejes til forskellige formål.

Se evt. mere om containere her.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder